مسابقه نوآوری در علوم و معارف اسلامی برگزار خواهد شد

به گزارش شبکه معالم، حجت الاسلام سید مهدی روحبخش، دبیر اجرایی شتابدهده علوم و معارف اسلامی در نشست خبری که به منظور شتابدهنده علوم و معارف اسلامی که در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی دایر شد، اظهار کرد: فرآیند ایجاد شتابدهنده علوم اسلامی شامل فضاسازی در حوزه علمیه، تدوین اسناد، تدوین منابع آموزشی، راه اندازی وبگاه اطلاع‌رسانی، شناسایی و رصدتیم‌ها است.

وی با اشاره به برگزاری رویداد استارت‌آپ ویکند، عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، رویداد استارت‌آپ ویکند برای نخستین بار امسال در سطح شهر مشهد برگزار می شود و در سال آینده به ترتیب در چهار استان خراسان رضوی، قم، اصفهان و تهران به همت دفتر تبلیغات اسلامی در هر استان صورت می گیرد.

دبیر اجرایی شتابدهده علوم و معارف اسلامی عنوان کرد: شتابدهنده علوم و معارف اسلامی ویژه طلاب و دانشجویان اولین رویداد نوآوری در سطح کشور است که با حمایت و پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی قم در مشهد برگزار می شود.

حجت الاسلام روحبخش با بین اینکه محورهای اصلی پذیرش «کاربردی سازی علوم و معارف اسلامی» و «سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی»است، تصریح کرد: ایده های کاربردی سازی علوم و معارف اسلامی در مباحث فقه، فلسفه، الهیات و معارف اسلامی و موضوع ایده های سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی شامل تفریحی و سرگرمی، اقتصاد و کار، همزیستی بین اعضای خانواده، تحصیل، تبلیغ، تحقیق، مراقبت معنوی، آراستگی ظاهری و دکورسازی منزل،  تغذیه و سلامت است.

وی عنوان کرد: برای شتابدهنده ها امکاناتی نظیر فضای کاری، مربیگری، کلاس‌های آموزشی، حمایت مادی براساس هزینه های انجام شده در این زمینه فراهم می شود اما حق الزحمه ای دریافت نمی کنند، این خود تیم ها هستند که با عرضه محصولات خود به بازار می توانند برای خود کسب و کار ایجاد کنند.

دبیر اجرایی شتابدهده علوم و معارف اسلامی در بخش دیگر سخنان خود بیان کرد: مهم ترین رسالت‌های علوم اسلامی، پاسخگویی مطلوب به نیازهای متنوع نظام جمهوری اسلامی، جامعه اسلامی و دنیای معاصر است که این رسالت متوجه نخبگان حوزوی و دانشگاهی در رشته های مختلف علوم اسلامی به معنای اخص آن است.

حجت الاسلام روحبخش با اشاره به اینکه مسأله اصلی ضعف توان علوم اسلامی برای پاسخگویی مطلوب به نیازهای متنوع نظام خاطرنشان کرد: تبدیل گری علوم به محصول کاربردی برای مردم ضعف طلاب است، متأسفانه طلاب و دانشجویان نمی توانند این معارف را کاربردسازی و به محصول تبدیل کنند.

وی تصریح کرد: تیم سازی از نقاط ضعف طلاب است از این رو کارگاه های علمی و آموزشی با حضور مربیان حرفه ای در زمینه استارت‌اپ ها و کاربردی سازی معارف علوم اسلامی برای آنها دایر می شود.

دبیر اجرایی شتابدهده علوم و معارف اسلامی با بیان اینکه کمیت برای ما مهم نیست آنچه حائز اهمیت است کیفیت کار و ایده های تیم ها می‌باشد، اظهار کرد: تیم های شرکت کننده طی سه روز متوالی از ۱۳ تا ۱۵ اسفندماه با ارائه ایده های خود با هم به رقابت می‌پردازند و با توجه به ظرفیت محدود ۱۱ تیم برگزیده می شوند.

حجت الاسلام روحبخش با بیان اینکه آخرین مهلت ثبت نام چهارشنبه ۱۶ اسفندماه جاری است، خاطرنشان کرد: برای شرکت در این مسابقات سه روزه سه گونه بلیت ورودی طراحی شده است؛ برای سه گروه «تیم‌های ایده پردار»، «افراد دارای ایده و بدون تیم» و «افرادی که صرفا قصد شرکت در مراسم افتتاحیه را دارند» رایگان است اما سایر کسانی که تمایل به حضور دارند، برای تهیه بلیت ورودی باید هزینه ای بپردازند.

یادآور شد: نخستین رویداد استارت‌آپ ویکند از سوی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، شتابدهنده شفق از تهران، کسب و کار فردوسی مشهد و پژوهشکده نوین شهر معنوی ثامن با حمایت جدی دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید