به گزارش شبکه معالم، حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی مسعودی در حاشیه نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی در گفت و گو با ستاد خبری نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی با بیان اینکه امروز حرکتها میتوانند فردی و یا سازمانی، گروهی و تیمی باشد، عنوان کرد: ضمن احترام به حرکتهای فردی معتقدیم یک حرکت زمانی موفق است که در کنار مؤلفههایی مانند نوآوری، دقت، پایبندی به ارزشها و واقع نگری، یک حرکت راهبردی نیز باشد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به بیان مختصات و مؤلفههای حرکتهای راهبردی پرداخت و اظهار کرد: یکی از مؤلفههای حرکتهای راهبردی، مبتنی بر فکر مولد بودن آنهاست یعنی صرفاً تفکر نمیکنند بلکه تفکری را مد نظر قرار میدهند که مولد یک سری نتایج و دستاوردهای عینی و ملموس در مسیر حل مسائل باشد.
حجتالاسلام والمسلمین مسعودی افزود: مؤلفه دوم یک جریان و فکر راهبردی این است که این جریان برای دستاوردهای مشخص عینی در مسیر حل معضلات جامعه راهگشا باشد به عبارت دیگر مسئله محور و به دنبال پاسخگویی به مسائل و نیازهای جامعه و انسان باشد.
وی آینده نگری را به عنوان سومین مؤلفه در فکر راهبردی معرفی و ابراز کرد: طبق این مؤلفه باید تحولات جهان و تحولات ملی و فراملی رصد و کارکردی مطابق با واقعیات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی رقم بخورد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: جریان استارتاپها اگر به درستی فهم، ترجمه و بومیسازی شوند آنگاه در فضای اجتماعی توسط نهادها و موقعیتهای فرهنگساز مانند حوزههای علمیه، دانشگاهها و تشکلهای اجتماعی میتوانند به جریانی فراتر از جریان خلق ثروت و توسعه و رونق بازار کار منتهی شوند.
حجتالاسلام والمسلمین مسعودی ادامه داد: استارتاپها میتوانند در عرصه فرهنگ و ایجاد ارزشهای فرهنگی و اجتماعی مؤثر باشند و به جریان تولید فکر منتهی شوند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: دفتر تبلیغات خراسان رضوی موظف است از ایدههایی که در جریان فرهنگی کشور به ایجاد ارزش و تعالی می پردازد و باعث تکامل حرکتهای تیمی در عرصههای مختلف و به ویژه از ناحیه حوزویان و روحانیت می گردد حمایت کند.