به گزارش شبکه معالم، نشست قرارگاه علمی آموزشی کلام حوزه علمیه خراسان در محل مرکز مدیریت با حضور آیت الله سید مصباح عاملی، مدیر این حوزه و رئیس قرارگاه های علمی آموزشی، برگزار و احکام اعضا، اعطا شد.
در این نشست آیت الله مهدی مروارید، عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان و از اعضای این قرارگاه با اشاره به نکاتی در خصوص عرصه ها و فعالیتهای آن، یکی از اولویت های مهم این قرارگاه را پرورش نخبگان در عرصه کلام برشمرد.
حجت الاسلام و المسلمین سید حمید علوی آزیز، معاون آموزش حوزه علمیه خراسان نیز با بیان سخنان مقام معظم رهبری پیرامون علم کلام و ضرورت گسترش آن، به تبیین اهداف تشکیل قرارگاه کلام و تشریح برنامه های خاص آن پرداخت و با ارائه آمار طلاب و اساتید و مدارس تخصصی و رشته ها و گرایش های مرتبط با علم کلام، وضعیت موجود حوزه خراسان را در عرصه کلام اسلامی ترسیم کرد.
وی افزود: هم اکنون ۵ رشته مرتبط با کلام در ۱۰ مرکز و مدرسه تخصصی برای سطوح ۳ و ۴ دایر می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین علوی آزیز به قرارگاههای پنجگانه قرآن و عترت، فقاهت و مجتهد پروری، ادبیات عرب، علوم عقلی و کلام اشاره کرد و گفت: امیدواریم با نهایی شدن برنامه های کوتاه و میان و بلند مدت، کارهای جدی در آینده نزدیک عملیاتی و اجرا شود.
در این جلسه، حجت الاسلام محمد تقی سبحانی عضو قرارگاه کلام به تشریح برنامه های کوتاه مدت یکساله و میان مدت پنج ساله در چهار محور هماهنگی و ارتباطات، آموزشی، پژوهشی، و فرهنگی ترویجی پرداخت و حجت الاسلام سیدعلی طالقانی، از اعضای این قرارگاه با تاکید به نقش نخبه پروری در حوزه، بر لزوم تعریف صحیح نخبه با توجه به اقتضائات و لوازم نخبه پروری، توجه و حمایت از نخبگان از لحاظ مادی و معنوی، توجه به استعدادها و توانایی های نخبگان و ضرورت شنیدن کلام و نظرات آنان اشاره کرد.
Tags قرارگاه کلام حوزه